diumenge, 7 d’abril de 2013

Els meus primers Tangram


Iniciem una nova secció del Blog dedicada a Apps i contingut multimedia de contingut educatiu. Ben segur que n'anirem descobrint de sorprenents !!

Així doncs no dubteu a presentar-nos aquelles Apps que més us agradin i que tinguin un contingut educatiu per als nostres fills. Recordeu que ens podeu fer qualsevol suggeriment sobre el Blog, ja sigui ajuntant un comentari a qualsevol entrada del Blog, com també si ens envieu un e-mail al Blog de l'AMPA:  ampamontseny2012@gmail.com 
Iniciem doncs la presentació de la primera App amb contingut educatiu. Espero que us agradi!!

Els meus primers Tangrams
Font: iTunes; Google Play
 
img item

Categoria: desenvolupament psicomotriu i matemàtiques
Dispositiu: iPhone, iPod touch, iPad i Android
Edat: de 3 a 8 anys
Empresa: Alexandre Minard
Preu: Lite (gratuita). Versió complerta: 1,59 €
Idioma: espanyol, anglès, alemany, francès i italià
Aquesta aplicació és una adaptació per a nens del famós joc del Tangram. Les regles s’han simplificat (no es necessita rotar) per donar l’oportunitat a tots els nens de resoldre els tangrams. En aquesta versió, podreu accedir a 4 tangrams de cada categoria, i fins i tot hi ha l’opció que els nens juguin amb els últims 4 tangrams creats per un altre nen, en el "mode de creació“. En la versió completa, hi ha més de 1.000 tangrams disponibles.

Els nens també poden crear els seus propis tangrams i, en la versió completa de l’app, compartir-los amb tota la comunitat mitjançant l’enviament al servidor de l’aplicació (tots el tangrams són validats pels creadors de l’app abans de ser compartits amb la comunitat).