dimecres, 28 de gener del 2015

ALUMNES DE L'ESCOLA MONTSENY A RADIO MOLLET: EXPLIQUEN LA SEVA EXPERIÈNCIA COM A EMPRENEDORS

Alumnes de l’escola Montseny han explicat la seva experiència com a emprenedors a Ràdio Mollet. Ja han creat la cooperativa escolar i ara estan en la fase de disseny de productes.

“Fem un estudi perquè la gent opini quins els agraden més i a partir d’aquí decidirem què produïm”, expliquen des de la cooperativa Imaginart. Moneders, tasses, nines de goma, un joc de taula... “Intentem ser originals. Hem de tenir en compte quant val el material per fer el producte, si surt a compte, si creiem que es vendrà...” expliquen els alumnes de l’escola Montseny, que aquest curs han creat la cooperativa Imaginart i Art Manual.

 “Amb els projectes de foment de la cultura emprenedora a les escoles els infants creen una cooperativa i així, a través de l’experiència pròpia, treballen valors com el treball en equip, la negociació... que els serviran per als reptes de futur”, recorda la Carolina Fort, de l’equip d’EMFO. Al desembre van constituir les cooperatives i ara estan en la fase de creació de productes.

Enguany són quatres escoles les que participen a través del projecte Cultura Emprenedora a l’Escola (de la Diputació de Barcelona) i Aprendre a Emprendre (d’EMFO):  Escola Montseny, Sant Gervasi, Princesa Sofia i Lestonnac.