dimecres, 25 de març de 2015

L'Escola es movilitza per evitar el tancament de P3

Aquests dies l'AMPA està fent una sèrie de moviments per tal d'evitar que es tanqui temporalment una de les línies de P3.
Ensenyament ens va informar el mes de gener de que hi havia prevista una "congelació" d'una de les dues línies de P3 per tal de donar cabuda en el 2017-18 als nens que quedin en el Nicolàs Longaron, que ja tancarà definitivament.
El que pensa l'AMPA és que donat la davallada de nens que es preveu que hi hagi en aquests propers anys, s'aprofiti aquest tancament temporal i pugui convertir-se en definitiu. Atès el número de preinscripcions que hi ha hagut aquesta darrera setmana (46 preinscripcions de 1ª opció) creiem que es podria trobar una altra alternativa i que s'haurien d'obrir les dues línies de P3 per acollir a aquestes famílies que han escollit l'Escola Montseny.
El dilluns passat, dia 23 de març, uns quants pares i mares vam anar al Ple de l'Ajuntament a demanar que ens recolzi i que es mantinguin les 24 línies de P3 que hi ha al municipi de Mollet. Tots els grups polítics van votar a favor! Ara mouran fitxa per tal de comunicar aquesta inquietud a Ensenyament.

A més us demanem que feu difusió i signeu la petició adreçada a Ensenyament per a que no tanquin la línia de P3:
Entre tots podem!! No a les retallades!! Amunt les AMPAs!!!