diumenge, 31 de gener de 2016

CARNESTOLTES 2016 A L'ESCOLA MONTSENY


CARNAVAL 2016
SETMANA DE CARNAVAL:
Durant la setmana de Carnaval tots els nens i nenes, mestres i personal hem de complir les ordres que ens donarà Sa Majestat Carnestoltes. Els nois i noies de 6è. seran els encarregats de fer-les conèixer el dia abans. El Divendres dia 29 a la tarda donaran la consigna del Dilluns 1.

A qui no segueixi les consignes els alumnes de cicle superior els hi pintaran la cara.DIJOUS GRAS, 4 DE FEBRERMatí


Ens visita Sa Majestat Carnestoltes a l’escola de 9:30 a 10h.Aquest any, tota l’escola rebrà a Sa Majestat amb motius relacionats amb les llegums, ja que aquest és l’any internacional deles llegums.A mes a més el rebrem amb la cançó de Benvingut Carnestoltes.


Els alumnes de Cicle Mitjà li prepararan un regal també relacionat amb les llegums i li oferiran durant la seva visita. Els alumnes de Cicle Superior llegiran el pregó que ells mateixos confeccionaran.


Una vegada acabat l’espectacle es deixarà música per tal de ballar una estona.ED. INFANTIL: esmorzarà un petit entrepà fet a casa de truita o botifarra d’ou.
Tarda:


CI: Concurs d’entrepans disfressats. Cada alumne portarà de casa un entrepà “disfressat” o decorat de manera divertida.


CM: Concurs de “LA CARMANYOLA MOLONA”, que consisteix en portar un entrepà de truita o botifarra d’ou en una carmanyola decorada de manera divertida.


CS: Anirem a berenar un entrepà de truita o botifarra d’ou al camp de futbol de la Molletense.DIVENDRES, 5 DE FEBRERMatí:


Ed. Infantil: des del matí aniran disfressats de personatges de contes i realitzaran un taller de maquillatge.

 

Tarda:

A la tarda tots anirem de rua.

A les 15,15h hem d’estar col·locats en ordre des de P-3 fins a 6è al pati. Recomanem anar per parelles. Estaria bé portar xiulets, maraques... per acompanyar la passejada.


Plànol del recorregut de la rua: