dimecres, 24 de maig de 2017

INSTRUCCIONS PREINSCRIPCIÓ ACTIVITATS EXTRAESCOLARS CURS 2017-2018

Benvolgudes famílies, a continuació us fem arribar el dossier amb totes les extraescolars que s'ofereixen pel curs vinent, i us informem dels passos a seguir per fer el pagament inicial de les activitats i la preinscripció.
La preinscripció es realitzarà físicament els següents dies a l'aula d'usos múltiples (al costat de l'aula de psicomotricitat) :
  • Dimarts 30 maig : 16:45h-17:45h
  • Dimecres 31 maig: 9h-10h  i 16:45h-17:45h
  • Dijous 1 Juny: 16:45h-17:45h
Documents necessaris per a la preinscripció i instruccions (cliqueu al link per visualitzar i imprimir):

Instruccions per fer el Pagament (pas previ a realizar abans de la preinscripció): 
Cal fer un pagament inicial en qualsevol caixer automàtic del Banc Sabadell de totes les extraescolars triades.
Els passos a seguir són els següents: 
  • a) Introduir targeta dèbit/crèdit de qualsevol entitat, en un caixer del Banc Sabadell
  • b) Escollir l'opció "Pagaments a tercers"
  • c) Introduir el codi entitat 767
  • d) Escollir les activitats extraescolars (1 a 1) d'interés que es veuran entre el llistat que es mostrarà en aquest moment en el caixer
  • e) Posar  NOM I COGNOMS DE L'ALUMNE  +  CURS (GRUP) QUE ES FARÀ
  • f) Imprimir el comprovant
  • g) Portar el comprovant de pagament per realitzar la preinscripció físicament a l'escola Montseny (30 maig-1 juny). Aquell dia cal portar també:  la butlleta d'inscripció emplenada, una fotografia carnet (dues en cas de futbol) i fotocòpia de la targeta sanitària de l'alumne.

Detalls concrets per a la preinscripció d'anglès
Recordeu que per a la preinscripció extraescolars d'anglès cal també fer el pagament inicial als caixers de Banc Sabadell que s'indica al dossier d'extraescolars, i portar el comprovant de pagament per fer la preinscripció presencial a l'escola del dimarts 30 de maig al dijous 1 de juny. De 16.45 a 17.45h a aula d'usos múltiples, i el dimecres 31 també de 9-10h.
Els antics alumnes tots mantenen la plaça pel següent curs, però també han de fer el pagament inicial i portar-lo a la preinscripció del 30 maig a 1 de juny. 

Respecte l'anglès per a adults es farà el pagament de l'assegurança al setembre, però ja és pot fer la preinscripció portant emplenat el formulari que s'ha distribuït (es pot decarregar des del Blog del AMPA), i la prova de nivell que hi ha inclosa, del 30 maig al 1 de juny durant la preinscripció presencial a l'aula d'usos múltiples, per tal d'assegurar la plaça pel curs vinent.

Esperem que la oferta d'activitats extraescolars sigui del vostre interès.