diumenge, 22 d’octubre de 2017

JORNADA DE TREBALL A L’ESCOLA

Benvolgudes Famílies! 
Aquest diumenge 22 d’octubre, hem tingut la Jornada de treball a la nostra escola. Des de bon matí, s’han organitzat les tasques i els materials, i a partir de les 10h hi havia un munt de mans per fer feina feina! Les tasques que s’han portat a terme són moltes, i us les expliquem una mica.

Pel que fa a treballs de pintura, s’ha fet l’exterior del parvulari: els jocs de terra i les línies de la fila; a l’exterior de l’edifici de primària: els diferents jocs i les sanefes. A les aules de P4 s’han pintat les portes, i altres elements com el marc de la pissarra, el banc de fust, així com algunes prestatgeries que necessitaven una nova capa de pintura. I no oblidem el menjador, que la porta que va a la cuina ha quedat com nova!

D’altra banda, s’ha fet una important neteja de totes les zones amb vegetació. Les jardineres del parvulari i de l’edifici de primària i també el laberint fan goig sense les males herbes i estrenen alguna nova planta com la citronella. No volem més mosquits! El pati net de fulles, i el jardí de dins l’edifici de primària ha quedat net i polit, i llueix més que mai, sense males herbes i amb terra nova.
La feina no s’acaba aquí, s’ha posat un suro a l’aula de música, arreglat una calaixera, i algunes petites tasques més.

Us volem explicar també, que des de l’AMPA s’ha organitzat un taller per tots els nens i nenes, de pintar fulles, i han quedat molt xules. 

Volem donar-vos les GRÀCIES a tots els infants, famílies, i mestres que avui heu vingut a arremangar-vos i a posar el vostre granet de sorra, per deixar l’escola més maca i endreçada, i que tots i totes en poguem estar ben orgullosos. 

Moltes gràcies!! 

Aquí teniu algunes fotos. Si en voleu veure més, cliqueu a l'enllaç: FOTOS Jornada de Treball