dimecres, 13 de març del 2013

Col·laboració de l’AMPA en el projecte PILE (Anglès)



L’Escola Montseny ha aconseguit recentment, curs 2012-2013, la subvenció per entrar en el Pla integrat de llengües estrangeres (PILE). Aquesta subvenció ajuda a introduir l'anglès com a idioma docent en una altre asignatura de l'escola, com ho és l’assignatura de Medi. El projecte PILE a desenvolupar a la nostra escola consisteix a realizar un seguit d’obres de teatre en anglès a l’assignatura de Medi.

CICCLE INICIAL
1er - GOLDILOCKS AND THE 3 BEARS
2on - THE TOWN MOUSE AND THE CITY MOUSE

CICLE MITJÀ
3er - THE WATER CYCLE
4at - WHEN I GROW UP I WANT TO BE

CICLE SUPERIOR
5è  - DUMBO
6è  - CHARLIE AND THE CHOCOLATE FACTORY

Des del AMPA s’està col·laborant preparant la utilleria (l’it. Attrezzo) necessari per a aquestes obres. L’Atrezzo, tant en el teatre com en el cinema i la televisió, és el conjunt d'objectes i estris que apareixen en escena. Són accessoris utilitzats pels personatges per interactuar durant una representació artística, o petits elements que complementen la escenografía (com un gerro o un quadre) i el vestuari (com la bijuteria o un rellotge de polsera). Juntament amb el vestuari i l'escenografia, l’atrezzo forma part dels recursos necessaris per a la representació teatral.

Aqui us posem un exemple de diferents elements de l’atrezzo que s'estan preparant des del AMPA:


Us recordem que tots aquells pares i mares que s’animin a participar preparant l’atrezzo de les obres de teatre que s’estan preparant a l’escola que no dubtin a posar-se en contacte amb la comissio de festes de l'AMPA.

Moltes gràcies !!