dimecres, 13 de març del 2013

Les orquídies de Gallecs inauguraran la 18a edició del Voluntariat per la llengua a Mollet.


El proper divendres 15 de març a les 19:30h, l'entitat naturalista DRAG, conjuntament amb El Casal i el Centre d'Estudis Molletans, ens han preparat una nova proposta per inaugurar la 18a edició del Voluntariat per la llengua.
Oriol Baena Crespo, guanyador del XIII Premi Juvenil Vicenç Plantada, amb el treball Les orquídies de Gallecs. Espècies, abundància i distribució, i component del DRAG, ens oferirà una xerrada a El Casal per explicar-nos el treball de camp de gairebé un any, en què va estudiar un total de 618 peus d'orquídies de 14 espècies diferents. Els resultats demostraren que la riquesa d'aquests vegetals a Gallecs és notable. Trobareu més informació de l'article publicat a Notes 28 www.raco.cat/index.php/Notes/article/view/262019 (Centre d'Estudis Molletans).


El DRAG és una associació dedicada a la preservació, l'educació ambiental i la divulgació de la fauna i flora local de Gallecs i del Vallès. També contribueixen al coneixement del medi a través d'estudis de seguiment de la fauna i la flora. Van néixer amb un interès especial en els rèptils i amfibis, bioindicadors força determinants per establir l'estat general de salut dels diferents ecosistemes on viuen, però actualment s'ha incorporat una secció d'ornitologia i botànica, i estan interessats en qualsevol grup faunístic (mamífers, invertebrats, etc.).


Data: divendres 15 de març de 2013
Hora:  19.30 h
Lloc: El Casal (Rambla de Balmes, 2, Mollet del Vallès, Tf: 93 593 11 74)


Enllaços relacionats